Tomas

Tomáš | https://cestakveganstvu.webnode.sk/

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
vtomas
A jo...
 
Andrej
Andrej | 3.5.2022 07:19

https://bit.ly/3MPrjZR

Btw, je tam preklep v poslednych 2 obrazkoch. Namiesto "A jo," malo byt "Jdi do".


nijan
nijan | 3.5.2022 07:26

infarkt nie je u veganov vyluceny, rizikovych faktorov je tam cela skala vratane deicnej predispozicie, ale aj fyzicka aktivita, fajcenie, alkohol, pracovne a zivtne podmienky, ... vplyv HDL cholesterol sa precenuje, v biologii plati, ze vsetkeho vela skodi napr. aj fitoestrogenov


lolol
lolol | 3.5.2022 07:53

strava má byť vyvážená: 1 prasiatko, 1 zemiak
tohto sa držím a žiadny HDL cholesterol nemám


Hovado
Hovado | 3.5.2022 08:21

Maš tam chybu, v poslednych dvoch maš "A jo, dop*či". Správne má byť "Di do p*či!"


Daniel
Daniel | 3.5.2022 08:23

Dajme si obrazky zien a muzov v cakarnach ambulancii asistovanej reprodukcie, kde su pre bezhlave veganstvo aj zeny z rozhadzanymi cyklami a muzov s neplodnostou pre vysoke hodnoty prijatych fytoestrogenov. A potom dialogove bublinky s textom nieco, ako:

- Nemozete mat deti?
- Nemozem.
- Keby ste sa bezhlavo nevrhali do veganstva, tak by ste mohli.
- No do pi*i, asi mohli!
- No do pi*i!


ja-som ja
ja-som ja | 3.5.2022 08:37

Keby bol vegan, tak sa infarktu nedožije.. zomrie skôr na niečo iné.


ja-som ja
ja-som ja | 3.5.2022 08:41

Ale pekne tento príspevok ukazuje vegánske myslenie, keď nie si vegán, tak si pomoc nezaslúžiš. Ale prednášky o veganstve áno.


Andrej
Andrej | 3.5.2022 08:56

Pre Daniela, na zelanie ;)

https://andrejovgulas.gulas.sme.sk/142829/deti.html


Lucy in boots
Lucy in boots | 3.5.2022 08:59

Vieš čo? Od pandémie viem, že pre niekoho žiadne argumenty neplatia, nieto argumenty faktami. Medzi nami existujú ľudia pre ktorých 2+2 nemôže byť 4. Povedz im že to je fakt. Pošlú tá do p. Aj tvojim názorovým fašizmom. A odporučia tí alternatívne médiá ktoré ich mienku podporujú. Vy ste presne takí istí ako bojovníci proti covidovemu fašizmu a kremloboti. Úplne tá istá retardovaná sorta. Tak sa nečuduj že vegánov nemusia nevegani. Lebo sú kokoti. Myslia si že môžu dokola verklikovat svoje dávno vyvrátené hypotézy. Však možno nakoniec budú mať pravdu. To robil Goebbels a nakoniec pravdu aj tak nemal. 75 percent vás sa na to nakoniec vyserie. Ten váš udržateľný životný štýl neudrží pri živote 75 percent odhodlaných nezabijacov zvierat. Ako ty debil pripeceny potom môže vaša úžasná dieťa chrániť pred civilizačnými chorobami, keď skoro nikto ju nevie dodržať. A to sa bavíme o výdrži. O tom či naozaj pomáha to je na dlhú debatu. Ale na mozgovú mŕtvicu majú vegáni väčší nárok, ako aj alergie, osteoporózu... Si nevedel všakže?


Marcus Phoenix
Marcus Phoenix | 3.5.2022 09:27

Kŕmite toho trola a kŕmite a kŕmite... Zajtra sem postne zase pičovinu a zase tam budete vypisovať. Keď si ho nebudete všímať a bude mať 0 príspevkov, tak ho najlepšie odmeníte.


tmiro
tmiro | 3.5.2022 09:53

Ja_som_ja presne také myslenie ako spomínaš, som stretol počas pandémie.

Že "chceli aby som si nasadil rúško že aby som ich neohrozoval... No to co za picoviny, ja ich ohrozujem... To nigdá take nebolo, že rúško.."


DDTT
DDTT | 3.5.2022 12:07

Títo vegáni sú taký extrémisti, ako keby medzi prežieraním sa údeninami a vegánstvom nič neexistovalo. Ja mäso jedávam len tak tri krát do týždňa, žiadne údeniny, celkovo tak 10 kg mäsa ročne. Asi jedno vajíčko týždenne a mliečne výrobky skoro vôbec (intolerancia laktózy).
Som štíhla, mám nízky cholesterol a aj tlak, srdce mám v poriadku - prečo by som mala mať infarkt?


ja-som ja
ja-som ja | 3.5.2022 17:22

Tmiro, rúško reálne chráni proti vírusom, veganstvo proti infarktu??


tmiro
tmiro | 3.5.2022 20:05

To netuším, ale také sebecké správanie ako si spomínal, tak také spomínam aj ja.
Spomínaš niečo že kto nie je vegan tak tomu vegan nedopraje záchranu počas infarktu.
Ja tam vidím podobnosť aj u väčšinového obyvateľstva, ktorému vláda cez TV oznámila, že keď budú nosiť rúška, zabijú o niečo menej ludi a väčšina vláde odkázala, že o niečo viac ako polovica tých ktorých zabijú navyše, sú dôchodcovia asi aj nejakých 60% a ti už majú aj 60 rokov a použili si už dosť tak nech sa pojebu, lebo nosiť rúško je nepohodlné tak 8ch radšej zabijú par tisíc navyše.


Lucy in boots
Lucy in boots | 4.5.2022 09:15

Marcus Phoenix takto to nefunguje. Títo apoštoli skrátka budú hučať a vypisovať aj keď ich nebudeme vnímať. Tak ja budem hučať aký je to debil na oplátku, kedže obťažuje svet svojou misionárskou agresiou. Je to retardovaný kokot, ktorý absolutne nevedie dialóg ale mele svoje lži a čaká kto sa nakoniec chytí na háčik. Malý bylinožravý Blaha. Smutné že cez kyberpriestor sa nedá niekomu tresnúť po papuli.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader