Tomas

Tomáš | https://cestakveganstvu.webnode.sk/

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
vtomas
Blázni
 
Daniel
Daniel | 26.4.2022 08:04

Jehovisti:
Nesmiete mi dat transfuziu krvi! -> Sialenec, Blazon...

Ziadny rozdiel s tymito veganmi. Ak nezdielas ich videnie sveta, si kacir.


Hovado
Hovado | 26.4.2022 08:38

ja z toho potešenie nemam, napríklad pri jedení grilovanej krkovičky mám slzy v očiach


Eamileann
Eamileann | 26.4.2022 08:44

BTW predpokladám, že nikto z nás nespochybňuje, že ten, kto podporuje utrpenie zvierat, je hodný opovrhnutia, ak rovno nepatrí do basy. Zvieratá na mäso sa dajú chovať aj tak, aby mali šťastný život a pred zabitím ani počas neho nemali žiaden stres a já nemám problém si za mäso z takého zdroja, ktoré konzumujem cca raz do týždňa, priplatiť. Keď inšpekcia zistí, že zvieratá sú niekde trápené, tak zavrie prevádzku, s tým spokojným životom je to oveľa komplikovanejšie, uznávam a vidím veľmi veľa priestoru na nápravu, avšak nikto nikomu nekáže kupovať najlacnejšie mäso z Tesca. To už je na zodpovednosti každého z nás, čo podporujeme. Otázka znie, prečo autor príspevku podsúva, že tí, čo nie sú vegáni, militantne podporujú utrpenie zvierat, čisto z princípu... Trochu to smrdí propagandou...


moses
moses | 26.4.2022 08:44

Pozeram, ze militantni vegani su na vzostupe...


Daniel
Daniel | 26.4.2022 08:51

Eamileann | 26.4.2022 08:44 -> Presne o tom to je. O propagande. V tomto pripade veganskej.


DDTT
DDTT | 26.4.2022 10:48

Lenže Zem neobieha okolo Slnka - Slnko aj Zem obiehajú okolo spoločnej gravitačnej osi. Akurát že Slnko má omnoho väčšiu gravitáciu, tak to nie je tak vidieť.
Čo je v živote zvieraťa prirodzená smrť? Určite nie na starobu. Buďto ho niečo zožerie (najčastejšie). alebo zomrie od hladu, lebo si už nedokáže zabezpečiť dostatok jedla. To je príroda a kto sú vegáni, že idú proti nej?


vlado
vlado | 26.4.2022 13:08

v prírode sú zvieratá zabíjané, mučené, žrané za živa, drvené, naháňané, bojujúce o život, v ustavičnom strese. taký pobyt v kravíne pre nich musí byť raj.


take-A-stand

Eamileann
Eamileann | 26.4.2022 13:30

Oni zase je v poriadku robiť osvetu, aby ľudia jedli menej mäsa, výrazne by tak pomohli svojmu zdraviu (mal neobsahuje toľko vlákniny a vitamínov, ale tiež napr. konzumáciou červeného mäsa dokázateľne rastie riziko rakoviny hrubého čreva) i peňaženkám a hlavne prírode, napr. len taký chov hovädzieho vyprodukuje pätinu svetových emisií, nehovoriac o tom, že na vyprodukovanie jednoho kilogramu mäsa sa spotrebuje desať kilogramov biomasy.

Jedným dychom dodávam, že nebyť konzumácie mäsa, mozog našich predkov by nemal dosť proteínov na zväčšenie sa na dnešnú úroveň, takže neverím, že konzumácia mäsa zo zvierat, ktoré žili v dobrých podmienkach a zomreli humánne, je nemorálna... Ak to teda mentálnou kľučkou nespojíme s teóriou o dedičnom hriechu a nebudeme tvrdiť, že bez toho by sme teraz síce nemohli o takých veciach dakde na stromoch v divočine našimi malými mozgami ani uvažovať, ale teraz už môžeme a teda máme povinnosť sa od svojich hriešnych "koreňov" odstrihnúť. Bez mäsa je oveľa ťažšie získať zo stravy bez chemických doplnkov všetky aminokysliny a minerály a pritom nepribrať. Aj to môže byť príčina, že deti vegánov sú v priemere oproti zvyšku populácie menšie, ženy-vegánky mávajú často problém počatím či s vypadávaním vlasov.

Obmedziť mäso ale naozaj všetkým prospeje, množstvo, ktoré človek "potrebuje" sa počíta v desiatkach až stovkách gramov TÝŽDENNE, ani naši predkovia pred sto-dvesto rokmi ešte nejedávali mäso denne, ale väčšinou len na sviatky. Takže premýšľajte, nenechajte sa stretnúť do extrému ani z jednej strany a snáď môže byť lepšie, ako vždy...


Xytrolin
Xytrolin | 26.4.2022 14:08

Prijímanie potravy je základná životná potreba a nie potešenie. Tiež som si nevšimol nikde hromadné reportáže z bitúnkov, ktoré by zobrazovali ich pracovníkov v nejakej prehnanej eufórii...


Daniel
Daniel | 26.4.2022 14:33

Eamileann | 26.4.2022 13:30 -> Už som to tu písal. Takýto militantní vegáni idú na to brutálne zle. Rovnako, ako celé LGBT hnutie. Prestať to všetkým otrieskávať o hlavu a ísť prikladom v bežnom živote. Takto si len maximálne znepriatelia celé svoje okolie.


Mick
Mick | 26.4.2022 18:42

Aspon tym kravam by mali pred bitunkom ponuknut poslednu cigaretu...


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader